Tuesday, December 27, 2011

Get away

Greetings :)
I've been away to Fraser for a short get away from  the city.
To all the nature's lover , this is the right place for youuu .  

meet my mumma and sarah

Horse riding - Tak naik pun kuda pgy lunch --'

tunggu turn

jengjengjeng mak menunjukkan kehebatan nya yang tak berapa nak hebat tu haha

haha muka bajet teror :P

Like Father Like Son

Hello people , meet Luqman al Dhiyaq Bangla ~
Semua berkobar kobar nak naik basikal pusing Fraser Hill 

Kuangkuangkuang - tak larat nak kayuh naik bukit

jalan rata boleh la eksyen haaha

Somehow i underestimate the coldness haha walaupun tak sesejuk Uk atau China kan :D

 La Familia

Tak sanggup nak mandi air terjun - sejukkkk sgt sgt sgt 


with siblings

tgh sejuk sejuk pun boleh makan icecream kan ?

night view

parents :)
Husna al najah , Dalillah al najah , Sarah al najah , Luqman al dhiyaq


~XOXO~

8 comments:

  1. Ewah ewah ewah bestnyaaa dia bercuti sakan, haha

    ReplyDelete
  2. like like what ? like like me eyyyy ;p haha

    ReplyDelete
  3. suruh mak kau angkat kol mak aku haritu haha lolzz mcm romantik je fraser ni woo ^^

    ReplyDelete
  4. haha fon mak aku tu rosak siket ah weh :D haha

    ReplyDelete